domain
Jan 04, 2024

Si të lidhni domainin tuaj nga namecheap në Mjegulla

Si të lidhni domainin tuaj nga namecheap në Mjegulla

Fillimisht ju duhet ta shtoni domainin e personalizuar ne Mjegulla, nga menyja në anën e majtë "Cilësimet e dyqanit" > "Domain i personalizuar"
Pastaj ne Namecheap:

  • Hyni në llogarinë tuaj të Namecheap.

  • Në anën e majtë të ekranit, zgjidhni Listën e Domenit dhe klikoni në butonin Menaxho pranë domenit tuaj:

  • Në seksionin e Serverëve të Emrave (Nameservers), zgjidhni opsionin tuaj "Custom DNS" nga menyja dhe klikoni mbi shenjën e verdhë për të ruajtur ndryshimet:

Tani, tek mjegulla në menynë "Cilësimet e dyqanit" > "Domain i personalizuar", kopjoni ato dy nameservers që ju shfaqen:
Dhe i fusni nameservers në Namecheap tek Custom DNS, the pastaj klikoni në tikun e gjelbërt:


Domaini juaj i personalizuar do të bëhet aktiv brenda 1-2 orëve, nese zgjatë më shumë at'her ju lutemi kontaktoni ndihmen ne Mjegulla.com

Related Posts